Om NorDesign

NorDesign Smykker ejes af Susanne Barsballe, som har lavet og solgt smykker i sin fritid i over 7 år. Det er en hobby hun bruger meget tid på ved siden af hendes fuldtidsarbejde og der designes hele tiden nye smykker.

NorDesign ligger vægt på at smykkerne er af en god kvalitet og at de laves i simple og flotte designs.

 

Smykkerne er nikkelfrie. 

 

Smykkerne laves oftest af forgyldt og forsølvet materiale, men der anvendes også ægte sterling sølv, forgyldt sterling sølv, sort rhodineret sterling sølv og rosa forgyldt sterling sølv. Det står altid angivet ved et smykke hvis det er lavet af sterling sølv, hvis der ikke står noget er det lavet af forgyldt eller forsølvet materiale. Smykkerne laves hovedsageligt med ægte halvædelsten eller ægte shell pearls, dette betyder at stenen eller perlen holder sig pæn i meget længere tid i forhold til uægte perler og sten. 

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at lave en større bestilling, kan du kontakte os via kontaktformularen her på hjemmesiden.

OM OS

NorDesign Smykker er meget passionerede og ønsker at designe smykker i et simpelt og eksklusivt design til priser hvor alle kan være med.

NorDesign

Gratis fragt

Hos NorDesign er der altid gratis fragt ved køb over 300 kr. 

Hurtig levering

Levering i din postkasse inden for 1-3 hverdage, med Postnord Quickbrev.

Håndlavet smykker

Hos NorDesign finder du et stort udvalg af håndlavede smykker.

Tilmeld nyhedsbrev

Vær den første til at modtage nyheder og særlige tilbud.

*Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev, det udsendes 1-2 gange om måneden. Du kan til hver en tid afmelde dig. 

Kundeservice

| CVR: 33274769

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon